De meest complete eFoil van dit moment:

Waydoo Flyer One

Bekijk de voordelen
Specificaties

eFoil kopen

De Waydoo Flyer One is sneller, lichter en efficiënter dan andere boards in de markt. Met een accuduur van maarliefst 85 minuten is deze eFoil ongeëvenaard in zijn klasse. Deze eFoil richt zich op een perfecte prijs/kwaliteitverhouding, waardoor het instapmodel ook een van de goedkopere in de markt is. Haal snelheden tot en met 35 kilometer per uur

  • Beschikbaar in een standaard of carbon versie.

  • Probeer de Waydoo Flyer One nu in een gratis proefles!

  • Binnen 2 minuten in elkaar gezet, klaar om te vliegen.

  • Twee jaar garantie op alle onderdelen.

  • De meest verkochte eFoil van Nederland.

Goede service, op tijd geleverd met een fijne draagtas. Makkelijk te vervoeren en ik kan snel het water op. Na 6 maanden was een onderdeel aan de wing gebroken, direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Thanks mannen!

Marc Rantsen
Wat is een efoil
Koop een eFoil board

Specificaties

In een oogwenk klaar om te varen. In plaats van te worstelen met bouten en kabels of elektrische stekkers, is de Flyer ONE volledig ontworpen om de setup tot een absoluut minimum te beperken. Rol je Waydoo gewoon het dichtstbijzijnde strand op, haal je PowerFlight Cell-batterij uit de compacte draagtas, klik hem erin, en je bent klaar om te eFoilen.

De Waydoo App

De Waydoo App houdt al je eFoil prestaties bij op iOS- en Android-toestellen. Je kunt er belangrijke informatie over de status van de batterij en de verbinding bekijken.


Veiligheid staat voorop

FlightFreeze: Onze eigen veiligheidsfunctie stopt de propeller automatisch als u eraf valt, u hoeft niet aan een tui te trekken of een trekker over te halen. Verleg uw grenzen en voel u zorgeloos in de wetenschap dat uw Flyer ONE bij een val de zonsondergang niet tegemoet zal cruisen.

Waarschuwing voor lege batterij: Durf met vertrouwen te wedden. Controleer uw snelheid, voortgang en batterijlevensduur in één oogopslag. Registreer elk avontuur met de ingebouwde GPS-software van de Jet One Controller om uw snelheid en afstand bij te houden.

Propeller Bescherm hoes: Waydoo Flyer ONE is gebouwd om lang mee te gaan. Ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, wordt de duurzame propeller van de Flyer ONE beschermd door de behuizing, waardoor hij beschermd is tegen schade door de omgeving. Zweef met een gerust hart over het water en beleef adembenemende momenten zonder beperkingen.

Koop je eFoil direct via eFoil Tilburg

De Waydoo Flyer One is geheel klaar om het water op te gaan vanaf €6399,- inclusief BTW. Je kunt de eFoil naar wens upgraden met diverse opties. We leggen je graag de mogelijkheden uit en nodigen je uiteraard uit voor een gratis proefles. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op. Beloofd!